M.B. Advies

Diensten

MB Advies adviseert en bemiddelt voor particulieren en

ondernemers op een breed maatschappelijk terrein.

Door de ruime ervaring met overheden ontzorgt Martin Boevée u

op het gebied van wet- en regelgeving, projectontwikkeling en projectbegeleiding.

Diensten M.B. Advies

Advies

Als ervaren bestuurder bij overheden en instellingen kan Martin Boevée u van dienst zijn bij het belopen van de juiste weg om uw verzoek, initiatief of project succesvol in te dienen en begeleiden. Een goede voorbereiding, aanpak en communicatie bevordert het door u beoogde resultaat. Ondersteunen en ontzorgen van u als ondernemer en particulier is het uitgangspunt van werken. Door het kiezen van de juiste weg en aanpak wordt uw verzoek kansrijker en succesvol.

Diensten M.B. Advies

Bemiddeling

Heeft u een conflict, klacht, of bezwaar gericht op handelen en besluitvorming van overheden en officiële instanties, ervaart u drempels in uw contacten om zaken bespreekbaar te krijgen dan is Martin Boevée als ervaringsdeskundige in de gelegenheid om met u een minnelijke, bemiddelende route te kiezen en te ondersteunen. Een bemiddelend gesprek is veelal ‘het startpunt’ van een bevredigende oplossing voor beide partijen. Persoonlijk contact en overleg, het bouwen aan vertrouwen, biedt daartoe veelal het beste resultaat. Bruggenbouwer en onafhankelijk adviseur is Martin Boevée op het lijf geschreven.

Diensten M.B. Advies

Ontwikkeling

Martin Boevée heeft ruime werkervaring met (bestuurlijke) trajecten, projecten en activiteiten op het gebied van Ruimtelijke Ordening en Wonen. Gebiedsvisies, gebiedsontwikkeling en onderzoek, acquisitie naar nieuwe locaties worden door hem voor vele ontwikkelaars/bouwers in gezamenlijkheid opgezet en tot stand gebracht. Vastgoedontwikkeling en woonontwikkeling, visie op flexibel en duurzaam, circulair bouwen sluiten hierop veelal aan. Martin Boevée kan vanuit zijn bestuurlijke carrière bogen op een divers en ruim netwerk aan contacten. Hij voelt zich nauw betrokken bij het initiëren, projectmatig opzetten en realiseren van maatschappelijk projecten. Projecten gericht op het welzijn, arbeid en participatie van de mens in de samenleving hebben zijn warme belangstelling en inzet. Hij komt gaarne met u daaromtrent in gesprek.


Meer informatie kunt u vinden op de website van M.B. Urban Development B.V.

Adres

M.B. Advies

Slaperdijk 4

4303 AR Zierikzee

Contact

Info

KvK: 59172657

IBAN: NL50 INGB 0006 2991 73

BTW: 853351235B01

Copyright © 2020 M.B. Advies

Privacyverklaring - ZienWebdesign